UNIC ÎN ROMÂNIA

BERETTA POWER PLUS BOX SYSTEMS

Sistem Autonom în Cascadă pentru soluţii de încălzire rezidenţial şi industrial

Beretta Power Plus Box sistemul în cascadă care reduce costurile generate de combustibil cu până la 40%.

AKA Design & Distribution și  Beretta

Profesioniștii în Centrale Termice de putere mare 

AKA Design & Distribution si Beretta ofera soluţii tehnice profesionale pentru instalaţiile de încălzire la aplicaţii  domestice şi comerciale. Nivelul înalt de fiabilitate al produselor, disponibilitatea unei game  cuprinzătoare de accesorii specifice, instalarea facilă și flexibilitatea maximă fac ca sistemele Beretta “Power Plus Box” să reprezinte soluția optimă atât pentru proprietățile domestice mari cât și pentru clădirile comerciale cum ar fi: hoteluri, școli, clădiri de birouri, fabrici, centre sportive, blocuri de locuinţe. Aceste sisteme sunt potrivite atât pentru clădirile noi cât și la înlocuirea unor sisteme de încălzire vechi, și, datorită modularității lor, oferă în orice moment cea mai ridicată eficiență, combinată cu un maxim de confort. Disponibilitatea a două schimbătoare de căldură diferite cu puteri de 50 kW (Hs) și respectiv 128 kW (Hs), în combinații diverse, oferă un număr mare de variante practice de centrale și chiar mai multe configurații de instalații în cascadă, toate disponibile cu gaz natural sau GPL.

 

Zece motive bune pentru a alege Sistemul Power Plus Box

01. Eficiența maximă în orice moment 

Eficiența unui sistem în cascadă Power Plus este semnificativ mai mare decât a unei instalații tradiționale cu o singură centrală cu aceeași putere. În fapt, controlând automat numărul de unități în funcțiune, sistemul poate optimiza furnizarea de agent termic în funcție de cererea din orice moment. De exemplu, primăvara și toamna, atunci când necesarul de căldura este mai mic, sau în clădiri precum hoteluri și restaurante, unde solicitarea de căldură nu este constantă, sistemul poate comuta unitățile individual în poziție închis sau deschis, asigurând o eficiență maximă.

 

02. Maximă siguranță în exploatare 

Sistemul Power Plus în cascadă este mai sigur şi mai fiabil decât un cazan tradițional. În cazul unei defecțiuni sau al unei operații de întreținere pe o unitate, celelalte componente ale cascadei sunt în măsură să funcționeze în continuare, fără cauzarea întreruperii furnizării de agent termic.

 

03. Economii maxime

Eficiența ridicată a sistemului în cascadă, prin folosirea tehnologiei inteligente de condensare vă permite să economisiți atât de multă energie în utilizarea zilnică, încât costurile sistemului de încălzire sunt recuperate în câțiva ani. În plus, se reduce timpul de instalare și întreținere, aceasta materializându-se în economii prețioase pentru utilizatorul final.

 

04. Grijă maximă pentru mediu 

Clasa 5 din standardul UNI EN 483 (cea mai bună categorie europeană din punct de vedere ecologic) este atinsă de gama Power Plus datorită condensării gazelor de ardere şi utilizării unui arzător premix. Un sistem în cascadă Power Plus poate controla în mod automat numărul de unități care funcționează în funcție de cererea de căldură, având drept consecință economisirea energiei și reducerea emisiilor poluante.

 

05. Fiabilitate maximă

Beretta a selectat cu atenție o gamă largă de componente și accesorii de înaltă calitate pentru a configura cascadele Power Plus până la 400 kW, conform propunerilor de configurare detaliate cuprinse în acest ghid. Prin alegerea sistemului complet Beretta Power Plus, vă asigurați că toate componentele sistemului în cascadă sunt în armonie, debitele sunt echilibrate și performanța hidraulică este optimă, astfel încât să obțină o fiabilitate maximă. Beretta Power Plus a fost proiectat special pentru aplicații în cascadă. Grație modularității sale și caracteristicilor inteligente, acesta poate fi considerat cea mai bună soluție pentru aplicații comerciale ușoare, atât în noile clădiri cât și pentru înlocuirea sistemelor de cazane vechi, mai puțin eficiente.

 

06. Utilizarea maximă a spațiului 

Sistemul în cascadă din gama Power Plus este proiectat pentru a oferi o economie de spațiu și o soluție versatilă atât pentru clădiri rezidențiale cât şi pentru spaţii comerciale. Dimensiunile compacte ale modulelor Power Plus (1000x600x380 mm) permit, de exemplu pentru 400 kW în cascadă, montaj “spate în spate” utilizarea unui spațiu maxim de 1,30 mp!

 

07. Flexibilitate maximă

Instalațiile în cascadă Power Plus pot fi adaptate pentru a satisface cerințele de spațiu ale clientului, deoarece există diverse posibilități de a compune cascada: instalare pe perete, instalare cu auto-susținere în linie sau “spate în spate”. În plus, datorită modularității sistemului, furnizarea de căldură poate fi dimensionată cu precizie pentru a îndeplini cerințele de spațiu și de energie ale clădirii.

 

08. Maximă ușurință de instalare 

Proiectul Power Plus cascadă permite o instalare extrem de ușoara. Fiecare modul poate fi transportat separat și dimensiunile sale compacte permit trecerea prin diverse dimensiuni de uși. Cascada poate fi asamblată în sala cazanelor, ceea ce este util atât în clădirile noi cât şi în cele renovate. Instalatorul trebuie să configureze cadrul, să monteze și să conecteze cazanul și toate celelalte părți împreună, astfel sistemul este instalat printr-un proces rapid și simplu.

 

09. Gamă maximă de modulare 

Power Plus M (modelul Master) conține o placa de baza (Master) care poate gestiona până la 60 Power Plus S (modelul Slave) în cascadă până la un maxim de 3 MW putere, cu modulări pornind de la numai 16 kW. Pentru a configura cascadele mai mari de 400 kW, toate componentele cascadei trebuie să fie dimensionate cu precizie și selectate cu ajutorul unui inginer proiectant specializat.

 

10. Maximă ușurință de întreținere 

Gama Power Plus este proiectata astfel încât toate componentele pot fi cu ușurință deservite şi întreținute. Mai mult decât atât, fiecare modul al cascadei poate fi reparat și întreținut în mod individual, în timp ce celelalte cazane din cascadă sunt încă în măsură să funcționeze.

 


 

Beretta Power Plus Box 500 este un corp pre-asamblat care are la bază grupul termic din Seria 500: instalație în condensare, cu pre-amestec, aer insuflat și ardere modulantă.  Disponibil pentru instalare la INTERIOR și EXTERIOR.

 • POWER PLUS LE HI 115 SYS Modul alcătuit din 3 generatoare de căldură  pentru instalații de încălzire și producție ACM. Putere termică de la 14,4 la 115 kW.


   

   

   

   

 • POWER PLUS BOX 200 Modul alcătuit din 4 generatoare de căldură pentru instalații de încălzire și producție ACM. Putere termică de la 15 la 180 kW.


 • POWER PLUS BOX 100 SEModul alcătuit din 2 generatoare de căldură pentru instalații de încălzire și producție ACM, care include dispozitive de siguranță și separator hidraulic. Putere termică de la 14,4 la 76,7 kW.

Caracteristici și avantaje:

 - Posibilitatea de a combina centrale Power Plus BOX (seria 500) în instalații în cascadă care pot atinge o putere totală de până la 3 MW.

- Este posibilă instalarea în cascadă, în linie sau spate în spate, a mai multor unități Box.- Soluție instalare în linie compactă.

- Toate unitățile BoX au deja montate și conectate colectoare de apă și gaz, tubul de evacuare fum (cu clapetă anti-retur pentru fiecare unitate) și evacuare condens.- Aceste unități sunt echipate cu ultima generație de control electronic, modularitate și versatilitate, asigurând astfel o conexiune rapidă la orice tip de instalație de încălzire și de acumulare apă caldă, prin simplul fapt că gestionează simultan trei circuite diferite, fiecare funcționând la o altă temperatură.

 - Unitățile Power Plus BoX sunt proiectate să livreze apă pentru 3 circuite diferite la temperaturi diferite, furnizată fie direct, fie printr-un sistem de colectoare, utilizând comenzile după cum se impune. Ținând cont de acestea, utilizările recomandate sunt ACM, Înaltă Temperatură (încălzire) și Joasă Temperatură (încălzire prin pardoseală). Pot fi adăugate până la 8 zone, prin utilizarea accesoriilor specifice.

- Reglare modulantă și modulară a puterii. Emisii poluante minime, datorită combinației dintre arzătorul cu pre-mix controlat și arzătorul cu micro flacără, care permite centralei Power Plus BoX să atingă Clasa 5 a standardului UnI En 483 (cea mai bună categorie europeană în termeni ecologici).

- Inversare automată a ordinii de aprindere a arzătoarelor.

- Sistem anti-îngheț. 


 

 

 

Beretta Power Plus BOX cascadă exemplu de instalație în cascadă cu un total de 600 kW.

 

 

      BOX  200                       BOX 200                     BOX 200             Separator hidraulic


 

 

 

Beretta Power Plus BOX cascadă exemplu de instalație în cascadă cu un total de 600 kW cu retur direct.Beretta Power Plus Box 1000 este un corp pre-asamblat care are la bază grupul termic din Seria 1000: instalație în condensare, cu pre-amestec, aer insuflat și ardere modulantă.  Disponibil pentru instalare la INTERIOR și EXTERIOR. 

 • POWER PLUS BOX 1004 P INT Modul alcătuit din 4 generatoare de căldură, cu putere modulantă de la 23 la 460 kW (Hi),  și echipat cu reglare climatică și conexiune RS485, pentru instalare la interior. 


 • POWER PLUS BOX 1004 P EXT Modul alcătuit din 4 generatoare de căldură, cu putere modulantă de la 23 la 460 kW (Hi), și echipat cu reglare climatică și conexiune RS485, pentru instalare la exterior. 


 • POWER PLUS BOX 1001 EXT Modul alcătuit din 1 generator de căldură, cu putere modulantă de la 23 la 115 kW (Hi), și echipat cu reglare climatică și conexiune RS485. Separator hidraulic încorporat, pentru instalare individuala la exterior.


BERETTA POWER PLUS BOX SISTEM IMPLEMENTAT ÎN PESTE 10 ŢĂRI ÎN EUROPA !